Animal Assistance foundation steunt de verzorging van 50 zieke paarden en pony’s van Manege de Veerkracht die zijn getroffen door het “Rhinopneumonie EHV 1 virus”.

Donaties aan Animal Assistance foundation voor de algemene en medische verzorging van de zieke paarden van Manege de Veerkracht zijn hard nodig.

Het is in Nederland niet mogelijk een verzekering af te sluiten die deze kosten dekt.

Tevens is er geen vaccinatie beschikbaar die dit virus kan voorkomen of tegengaan. De eigenaren van Manege de Veerkracht hebben uit eigen initiatief direct besloten alle activiteiten die inkomsten generen stil te leggen en de manege direct te sluiten. Dit ter voorkoming van verdere uitbreiding van dit besmettelijke virus.

 

Welkom bij Stichting Animal Assistance foundation

Voor actuele informatie: www.deveerkracht.nl

Informatie over het Rhinopneumonie EHV1 virus vindt u op: www.gddeventer.com

Stichting Animal Assistance foundation


info@animalassistance.nl - telefoon (024) 358 13 86 - KvK 54791952

U kunt helpen door geld te storten op  ING bankrekening 4933648

t.n.v. Stichting Animal Assistance foundation te Groesbeek

Doelstellingen:


1.Het ondersteunen van dieren, die door een goede verzorging, weer kunnen worden ingezet om mensen te helpen. Onder goede verzorging wordt verstaan algemene en medische zorg en revalidatie van dieren, die getroffen zijn door een ziekte en/of epidemie die niet kan worden verzekerd  en goede kans op genezing  hebben.

2.Het bevorderen en ondersteunen van het algemeen welzijn van dieren, die worden ingezet om mensen te helpen.

3.Het stimuleren en ondersteunen van inzet van dieren, die een bijdrage  leveren aan het  algemeen welzijn, genezingsproces en ondersteuning van mensen in het algemeen en  mensen met een handicap, trauma of gedragsstoornis in het bijzonder.

4.Het stimuleren en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, die een bijdrage kunnen leveren aan de geformuleerde doelstellingen.

hosted by Triplinq Hosted Solutionsl